Vad är Prisad

Detta är Prisad

Prisad är en handelsplats med anslutna företag från hela Sverige. Genom att varorna levereras från prisad finns det unika produkter och kvalitetsprodukter som är närmast omöjliga att köpa någon annanstans. Företagen har förbundit sig att ha sitt lägsta pris här på Prisad. Många företag är tillverkare eller importörer så grossist- och detaljistledet bortfaller vilket resulterar i lägre priser. Endast en enda leverans och fraktkostnad utgår – även om Du som kund skulle köpa 10 produkter från 10 olika företag.

Detaljer

I några enkla steg kommer du här att få helt klart för dig precis vad Prisad går ut på och hur det fungerar. Shopping är något de flesta av oss hyser varma känslor för och tanken bakom Prisad är att processen att handla ska bli smidigare än tidigare. Du ska här på prisad.se kunna hitta de allra mest värdefulla varorna – sett ut såväl prisperspektiv som kvalitetsperspektiv – från alla de bästa företagen på den svenska marknaden. Företagen vi samarbetar med är många och vår ambition är att absolut ingenting ska saknas. Fynden utökas hela tiden, så vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad här hos oss!

Dina varor levereras direkt från prisad.se 

När du har beställt varor via prisad.se så kommer de snabbt och tryggt hem till dig. När du handlar flera olika varor så innebär detta att varorna levereras i ett enda paket. Dina varor når dig mellan 3-5 arbetsdagar efter beställningstillfälle.

Oräkneliga produkter från svenska leverantörer

Prisad har storslagna ambitioner och alltid kundernas behov i åtanke. Här finns varor inom hembryggning, livsmdelsingredienser, teknik, trädgård, hobby och fritid, hembryggning, hund, hälsa med mera, med mera...

Trygg e-handel

Som ett seriöst handelscenter så garanterar vi trygga överföringar. Vi följer och stöder oss på konsumentköplagen och ARN. Givetvis kan du ibland finna produkter som säljs hos oss även i andra webbutiker, men det är vi här på Prisad som tar det fulla ansvaret för din beställning och leverans. Vi har ett avtal med alla anslutna företag med krav på seriositet och kundservice.

Kundtjänst finns alltid redo att svara på eventuella frågor och hjälpa till med vad du som vår kund än kan tänkas behöva.

Varmt välkommen till nätets stora köpcentra prisad.se!