Att handla och betala

Så här handlar du

Det är både enkelt och roligt att handla på Prisad, här följer en lista steg-för-steg förden som inte är så van vid att handla online.

 1. När du har hittat en vara du vill köpa så klickar du på kundvagnen ochbekräftar placeringen. Upprepa medalla produkter du vill köpa tills du ärnöjd med din shoppingrunda.
 2. När din kundvagn är fylld med dina favoriter så klickar du på knappen «Tillkassan» för att komma vidare.
 3. När du kommit till kassan så bör du än en gång kontrollera dina val, så att ingamisstag begåtts. Det går fortfarande att lägga till och ta bort varor i dettaskede.
 4. När du är helt nöjd med dina val så väljer du betalningssätt.
 5. Därefter är det dags att ange personuppgifter som namn, e-mail,personnummer, mobilnummer ochadress. Du kanlåta vår databas hitta dinadress via folkbokföringen bara genom att ange ditt personnummer.
 6. Dubbelkolla dina uppgifter.
 7. Titta igenom din sammanställning, du kan fortfarande korrigera din order.
 8. Bekräfta din order. Härefter kan inge fler korrigeringar göras. Din betalninghanteras och en orderbekräft else skickas till din e-mail.
 9. Dina produkter kommer hem till dig, eller till ditt utlämningsställe, inom 3-5 dagar

OBS!

När du har skickat din order till oss så går det inte att lägga till några varor. Vill duköpa fler saker så får du lägga in en ny order. Samma sak gäller för andra uppgifter i din order, som leveransadress, storleksvaloch modelltyp. När en order ekräftats finns det inte längre utrymme för någon somhelst ändring. Har du köpt fel av något så har du Öppet Köp i 14dagar.

Betalningsmetoder

Det finns lite olika metoder att betala sina varor här på prisad.se:

 • Betalkort: VISA, Mastercard
 • Paypal

Betalkort

Svenska betalkort som utfärdats av VISA eller Mastercard erbjuder maximal säkerhetnär du handlar online. Prisad samarbetar med Nets, som är en av världens mestpålitliga system för betaltjänster via Internet. Vi är PCI-DSS-certifierade och inneharlicens för 3-D secure. Vi hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivån, så att dualltid ska kunna handla tryggt på prisad.se. När du vill betala din order på Prisad med ditt betalkort så skickas du temporärtvidare till en säker SSL-certifierad sida där du fyller i dina uppgifter. Därefter skickasdu tillbaka till prisad.se där du mottar din orderbekräftelse.

Paypal

PayPal är världens största betalprovider och ehandelsplånbok. Kan även användas för vanliga kreditkortsköp.