Att handla betala

Så här handlar du

Det är både enkelt och roligt att handla på Prisad, här följer en lista steg-för-steg förden som inte är så van vid att handla online.

 1. När du har hittat en vara du vill köpa så klickar du på kundvagnen ochbekräftar placeringen. Upprepa medalla produkter du vill köpa tills du ärnöjd med din shoppingrunda.
 2. När din kundvagn är fylld med dina favoriter så klickar du på knappen «Tillkassan» för att komma vidare.
 3. När du kommit till kassan så bör du än en gång kontrollera dina val, så att ingamisstag begåtts. Det går fortfarande att lägga till och ta bort varor i dettaskede.
 4. När du är helt nöjd med dina val så väljer du betalningssätt.
 5. Därefter är det dags att ange personuppgifter som namn, e-mail,personnummer, mobilnummer ochadress. Du kanlåta vår databas hitta dinadress via folkbokföringen bara genom att ange ditt personnummer.
 6. Dubbelkolla dina uppgifter.
 7. Titta igenom din sammanställning, du kan fortfarande korrigera din order.
 8. Bekräfta din order. Härefter kan inge fler korrigeringar göras. Din betalninghanteras och en orderbekräft else skickas till din e-mail.
 9. Dina produkter kommer hem till dig, eller till ditt utlämningsställe, inom 3-5 dagar

OBS!

När du har skickat din order till oss så går det inte att lägga till några varor. Vill duköpa fler saker så får du lägga in en ny order. Samma sak gäller för andra uppgifter i din order, som leveransadress, storleksvaloch modelltyp. När en order ekräftats finns det inte längre utrymme för någon somhelst ändring. Har du köpt fel av något så har du Öppet Köp i 14dagar.

Betalningsmetoder

Det finns lite olika metoder att betala sina varor här på prisad.se:

 • Betalkort: VISA, Mastercard
 • Payson
 • Klarna faktura
 • Klarna konto
 • Presentkort

Betalkort

Svenska betalkort som utfärdats av VISA eller Mastercard erbjuder maximal säkerhetnär du handlar online. Prisad samarbetar med Nets, som är en av världens mestpålitliga system för betaltjänster via Internet. Vi är PCI-DSS-certifierade och inneharlicens för 3-D secure. Vi hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivån, så att dualltid ska kunna handla tryggt på prisad.se. När du vill betala din order på Prisad med ditt betalkort så skickas du temporärtvidare till en säker SSL-certifierad sida där du fyller i dina uppgifter. Därefter skickasdu tillbaka till prisad.se där du mottar din orderbekräftelse.

Payson

Payson startade sina tjänster år 2004 och sedan dess har man hjälpt mer än enmiljon svenskar att genomför säkra pengaöverföringar online. Här på Prisad är Payson ett smidigt betalningsalternativ som inte ens kräver attman sedan innan har ett Paysonkonto. Genom ett samarbete med såväl VISA ochMastercard, samt alla svenska storbanker.

Klarna Faktura

Med Klarna Faktura som betalningsalternativ behöver du inte uppge några känsligakortuppgifter över huvud taget, och du kan vänta med betalning tills du mottagitdina varor. Det finns flera fördelar med att betala med Klarna Faktura, bl.a. mottar du varaninnan du betalar, och du får ytterligare 14 dagar på dig innan betalningsfristen löperut. Du slipper lämna ut känslig betalkortinformation. Du kan ladda ner dina fakturorvia klarna.se och du kan be att få upprätta en delbetalningsplan om det blir för tungtatt betala allt på en gång. Det enda som tillkommer när du väljer att betala med Klarna Faktura är enaviavgift på 29 kronor. Om du glömmer att betala inom utsatt tidsfrist så får du enpåminnelseavgift på 50 kronor, plus dröjsmålsränta som omfattar 25,5 % . Dina personuppgifter behandlas av Klarna med hänsyn till personuppgiftslagen. Du kan meddela Klarna att man inte får använda dina personuppgifter förmarknadsföring av erbjudanden och då respekteras detta.

Klarna Delbetalning

Du som gillar att ha kontroll, och betala i mindre portioner kan dra stor fördel av attvälja Klarna Delbetalning som betalningsmetod. När du upprättar ett Klarnakontoså får du massor av fördelar. Du får hem dina produkter innan du betalar och du haralla dina köp samlade på ett ställe oavsett hur många butiker du handlar från. Duhar också alltid bara en eda faktura att hålla koll på, och betala på. Du väljer självhur mycket du vill betala på din delbetalningsfaktura per månad, men alltid minst 50kronor. Du slipper lämna ut känslig betalkortinformation. Du betalar alltid bara enaviavgift på 29 kronor och du får givetvis när du vill betala av hela din faktura. Läs mer om allmänna villkor för Klarna Delbetalning här.

Presentkort

Om du har fått ett presentkort på Prisad så handlar du fritt med detta inom dentidsfrist som presentkortet anger. Koden på presentkortet skrivs in i kassan. Du kanhandla vad du vill på prisad.se för ditt presentkort, förutom ett nytt presentkort. Om du handlar för en del av summan på ditt presentkort så sparas återståendesumma på kortet till nästa köptillfälle – koden förblir densamma. Det går inte attanvända flera olika presentkort vid ett och samma köptillfälle. Om presentkortetsbelopp är mindre än värdet på ditt köp så kan du betala resterande summa medannat, valfritt, betalsätt. Ett presentkort från Prisad gäller i ett år från köptillfället.