Handla & Betala

 här handlar du

Det är både enkelt och roligt att handla på Prisad, här följer en lista steg-för-steg för den som inte är så van vid att handla online.

 • När du har hittat en vara du vill köpa så klickar du på KÖP. Upprepa med alla produkter du vill köpa tills du är nöjd med din shoppingrunda.
 • När din kundvagn är fylld med dina favoriter så klickar du på knappen «TILL KASSAN» för att komma vidare.
 • När du kommit till kassan så bör du än en gång kontrollera dina val, så att inga misstag begåtts. Det går fortfarande att lägga till och ta bort varor i detta skede.
 • När du är helt nöjd med dina val så väljer du betalningssätt.
 • Därefter är det dags att ange personuppgifter som namn, e-mail, personnummer, mobilnummer och adress. Vi levererar endast mot Billmate faktura till den adress där du är mantalsskriven. För annan leveransadress använd kreditkort.
 • Dubbelkolla dina uppgifter.
 • Titta igenom din sammanställning, du kan fortfarande korrigera din order.
 • Bekräfta din order. Härefter kan inte fler korrigeringar göras. Din betalning hanteras och en orderbekräftelse skickas till din e-mail.
 • Dina produkter kommer hem till dig, eller till ditt utlämningsställe, inom 3-5 dagar.

OBS!

När du har skickat din order till oss går det inte att lägga till några varor. Vill du köpa fler saker får du lägga in en ny order.

Samma sak gäller för andra uppgifter i din order, som leveransadress, storleksval och modelltyp. När en order bekräftats finns det inte längre utrymme för någon som helst ändring. Har du köpt fel av något har du Öppet Köp i 14 dagar.

Betalmetoder

Det finns lite olika metoder att betala sina varor här på prisad.se:

 • Betalkort: VISA, Mastercard
 • Paypal
 • Billmate faktura
 • Billmate konto

Betalkort

Svenska betalkort som utfärdats av VISA eller Mastercard erbjuder maximal säkerhet när du handlar online. Prisad samarbetar med Direct2Internet som är en av världens mest pålitliga system för betaltjänster via Internet. Direct2Internet är PCI-DSS-certifierade och innehar licens för 3-D secure. Direct2Internet hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivån (banksäkerhet), så att du alltid ska kunna handla tryggt på prisad.se.

När du vill betala din order på Prisad med ditt betalkort så skickas du temporärt vidare till en säker SSL-certifierad sida där du fyller i dina uppgifter. Därefter skickas du tillbaka till prisad.se där du mottar din orderbekräftelse.

Paypal

Paypal är världens största och säkraste betalningsförmedlare och internetplånbok Man kan betala utan att vara medlem i Paypal. När man är medlem betalar man på sekunder med e-postadress och lösenord.

Billmate Faktura

Med Billmate Faktura som betalningsalternativ behöver du inte uppge några kortuppgifter över huvud taget och du kan vänta med betalning tills du mottagit dina varor.

Det finns flera fördelar med att betala med Billmate Faktura, bl.a. mottar du varan innan du betalar och du får ytterligare 14 dagar på dig innan betalningsfristen löper ut. Du slipper ange betalkortinformation. Du kan ladda ner dina fakturor hos Billmate och du kan be att få upprätta en delbetalningsplan om det blir för tungt att betala allt på en gång.

Det enda som tillkommer när du väljer att betala med Billmate Faktura är en aviavgift på 29 kronor. Om du glömmer att betala inom utsatt tidsfrist så får du en påminnelseavgift på 50 kronor plus dröjsmålsränta som omfattar 25,5 %.

Dina personuppgifter behandlas av Billmate med hänsyn till personuppgiftslagen.

Billmate Delbetalning

Du som gillar att ha kontroll och betala i mindre portioner kan dra stor fördel av att välja Billmate Delbetalning som betalningsmetod. När du upprättar ett Billmatekonto så får du massor av fördelar. Du får hem dina produkter innan du betalar och du har alla dina köp samlade på ett ställe oavsett hur många företag du handlar från. Du har också alltid bara en enda faktura att hålla koll på och betala på. Du väljer själv hur mycket du vill betala på din delbetalningsfaktura per månad men alltid minst 50 kronor. Du slipper lämna ut känslig betalkortinformation. Du betalar alltid bara en aviavgift på 29 kronor och du får givetvis när du vill betala av hela din faktura.

Läs mer om allmänna villkor för Billmate Delbetalning här.